Véghajrájához érkezett a 2017-18-as másodosztályú labdarúgó bajnokság, már csupán egy, egy hazai, illetve idegenbeli mérkőzés van hátra az idei szezonból. Vasárnap 17 órakor a Cegléd elleni összecsapással búcsúzik csapatunk közönségünktől.

Idei utolsó hazai összecsapásán a több egykori soroksári játékossal - Sándor István, Szilágyi Péter, Peszmeg Viktor, Nyilas Elek - megerősített, a táblázaton egyetlen ponttal mögöttünk tanyázó Cegléd együttesét fogadja csapatunk. A Klausz Lázló dirigálta gárda egy éve még az életben maradásáért küzdött, s csak az utolsó fordulóban harcolt ki bent maradását. Az idei pontvadászat során viszont rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az együttes, soha, egyetlen pillanatra sem csapta meg a kiesés szele. Ugyan a sárga-kék legénység nem játszik látványos futballt, ám remek erőnlétének köszönhetően "kontrajátéka" mindig, mindenki ellen veszélyes.

A gárda leggólveszélyesebb játékosa Asztalos Dávid, aki egymaga tizenkétszer talált a hálóba, de nem sokkal marad el mögötte a jól cselező Damásdi Alex (9) sem. Volt játékosaink közül Nyilas 4, Szilágyi 3, míg Sándor 2 alkalommal zörgette meg a hálót. Eltiltás miatt egyetlen játékosát sem kell nélkülöznie vasárnap Klausz Lászlónak, így a szakvezető ismét számíthat a sárga lapjai miatt a legutóbbi összecsapást kihagyó Szilágyi Péterre is.

A vasárnap 17 órakor, a Szamosi Mihály Sporttelepen megrendezésre kerülő találkozót Veizer Roland vezeti, segítői Szalai Balázs és Garai Péter lesznek.