KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS

 

    2020. január 26.   (vasárnap) 13 óra

 

        

Tiszakécske

Soroksár

  

AKTUÁLIS

CSAPATUNK A

10.
HELYEN áll a
2019-20-as

NB II -es bajnokságban

 

HELY     CSAPAT PONT
1.     MTK  46
2.     Budafok  42
3.     Gyirmót  35
4.     Csákvár  34
5.     Győr  34
6.     Siófok  33
7.     Nyíregyháza  31
8.     Vasas  31
9.     Békéscsaba  28
10.     Soroksár  28
11.     Dorog  27
12.     Budaörs  24
13.     Szeged  24
14.     Kazincbarcika  24
15.     Ajka  22
16.     Tiszakécske  21
17.     Szolnok  21
18.     Haladás  15
19.     Vác  7
20.     Balmazújváros  0

 

 Hétfő
Pihenő
 Kedd Pihenő
 Szerda

Pihenő

 Csütörtök Pihenő
 Péntek Pihenő
 Szombat Pihenő
 Vasárnap Pihenő

 Kíváncsi ellenfeleinkre?
Kattintson a logókra!

Budafoki MTE Békéscsaba
1912 Előre
Budaörs SC Ceglédi VSE
Gyirmót FC Győr Aqvital FC Csákvár
Dorogi FC BSS Monor
Balmaz Kamilla Kazincbarcika
Mosonmagyar-óvári TE 1904 Nyíregyháza Spartacus FC

BFC Siófok
Kaposvári Rákóczi FC
Duna Aszfalt TVSE
ETO FC Győr
Vasas FC Vác FC

ZTE FC

 

 

 

2019 NB II. TAVASZI SORSOLÁS

A SOROKSÁR SC 2018-19. évi
őszi mérkőzéseinek
listájához KLIKK a képre


LEGFRISSEBB HÍREINK

A Vasas ellen lépett pályára csapatunk!
2020 jan. 18A Vasas ellen lépett pályára csapatunk!

Szombat délelőtt a Vasas otthonában léptünk pályára felkészülési mérkőzés keretein belül. A csapatokat remekül előkészített füves pálya várta, de a szép játék helyett inkább a küzdelem dominált.  Vasas - Soroksár: 1-0  (1-0)  vezette: Radványi Ádám (Szalai Balázs, Imrő János) Vasas: Bősz- Rétyi, Újvárosi, Szilágyi, Kis-Szemák- Kovács, Hinora, Köböl- Farkas, Torghelle, Daróczi Cserék: Szmola, Viczián, Kapornai Vezetőedző: Bene Ferenc Sor [ ... ]

Bővebben
Összefoglalók
2020 jan. 12

Bővebben
A Szolnok és a Kazincbarcika voltak az ellenfeleink
2020 jan. 11

Még egy hete sem kezdte el a felkészülést Lipcsei Péter csapata, de a rövid felkészülési idő miatt máris 2 edzőmérkőzés szerepelt a hétvégi programban! Az őszi keret tagjai kiegészültek néhány ferencvárosi és soroksári fiatallal, így lehetőség nyílt a dupla mérkőzésre!   Soroksár- Szolnok 1-3  (0-1) Soroksár: Oroszi- Molnár, Lipcsei, Valencsik, Völgyi- Huszák, Aágoston- Orosz, Lőrinczy, Szerető- Pál Cserék: Vida, Magyarics Vezetőedző: Lipcsei P [ ... ]

Bővebben
Újabb távozó!
2020 jan. 08

Fél év után elhagyja csapatunkat a rutinos támadó, Pölöskei Péter!
                                    A Ferencváros nevelésű 31 éves csatár 2019 nyarán érkezett Soroksárra és ez idő alatt 10 mérkőzésen 3 gólt szerzett sárga-feketében. További találatok elérésben sérülés is hátráltatta, így nem tudott végig az edzői stáb rendelkezésére állni.  Eddigi erőfeszítéseit megköszönve sok sikert és sérülésmentes időszakot kívánunk k [ ... ]

Bővebben

A hét végén győztes csapatba kénytelen volt belenyúlni Lucsánszky Tamás vezetőedző, lévén Gengeliczki Gergő és Csilus Tamás is kisárgult Dorogon. Így Peszmeg Viktor és Valencsik Dávid kapott bizonyítási lehetőséget, sőt kisebb sérülése után visszakerült a kezdőbe Pál András is.

Soroksár SC-Szeged GA 3-1 (3-1)

Szamosi Mihály Sporttelep, 400 néző, vezeti: Bogár Gergő (Berettyán Péter, Horváth Róbert)

Soroksár:Jova - Fülöp, Lorentz, Gyepes, Valencsik, Silye - Huszák, Peszmeg, Sándor I., Pál A. - Lovrencsics B. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

Szeged: Szántai – Farkas A., Jagodics B., Farkas M., Mészáros M. - Coroian, Király, Pászka - Germán - Balogh G., Zádori.
Vezetőedző: Klausz László.

Meglehetősen barátságtalan az ég alja, a felhők miatt lassan esti szürkület lesz a pályán, s időnként már dörög is.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés - időközben már elkezdett szakadni az eső -, mi a szokásos sárga-feketében, a szegediek tiszta fehérben léptek pályára.

6. perc: Silye a jobb oldalról végzett el szabadrúgást, ő azonban kapura csavarta a labdát, szöglet lett a vége. A jobb oldali sarokrúgás átszállt a hosszú oldalon egyedül érkező Huszákhoz, ám középpályásunk kecsegtető helyzetben a jobb sarok mellé fejelt.

8. perc: Óriási szegedi védelmi hiba után a jobb oldalról belőtt labda megtalálta Lovrencsics Balázst az ötösön, aki a kivetődő Szántai felett átemelte a labdát, majd három lépésről az üres kapuba gurított, 1-0.

11. perc: Coroian bal oldali szabadrúgását Peszmeg kifejelte, Farkas Aurél pedig 25 méterről kilőtte a stadionból a labdát.

16. perc: Fülöp varázsolta Sándor István elé a labdát, karmesterünk a jobbösszekötő helyén betört a tizenhatoson belülre, ám nagy helyzetben lövés helyet passzolni akart, azt pedig lefülelték a szegedi belsők.

19. perc: Éledezik a Szeged, Király kellemetlenül lepattanó lövését magabiztosan hárította Jova Levente.

21. perc: Germán buktatta Pál András a bal oldali vonal mellett. Sándor szabadrúgását a hosszú saroknál Huszák visszafejelte, de Lorentz elől szögletre mentettek a vendégek

22. perc: Silye bal oldali sarokrúgását Gyepes Gábor a hosszú saroknál védhetetlenül fejelte a hálóba, 2-0.

Az eső időközben elállt, ám a vizes fű jobban fekszik csapatunknak, mint a nehézkesnek tűnő szegedi védőknek.

26. perc: Farkas Aurél csapta be Valencsikot a jobb oldali alapvonalnál, aki aztán látványosan elesett. Germán tízenegyesébe ugyan Jova Levente beleütött, de kezéről a jobb sarokba pattant a labda.

29. perc: Silye őrjítette meg a szegedi védőket a bal oldalon, beadásával Lovrencsics ugyan kapura fordult, de blokkolták lövését, a kipattanót azonban Fülöp 30 méterről, óriási erővel a jobb felső sarokba bombázta, 3-1.

34. perc: Huszák indította Lovrencsicset a jobbösszekötő helyén, gólkirály-jelöltünk 11 méterről lőtt, már mindenki gólt kiáltott, de Szántai szögletre hárított.

37. perc: Silye bedobása után Lovrencsicset ugyan lebirkózta Jagodics, ám a labda éppen Sándor elé pattant, aki 35 méterről azonnal kapura emelt, de Szánta a bal saroknál, vetődve hárított.

A játékvezető lefújta az első félidőt.

46. perc: Ismét elkezdett dörögni az ég. Elkezdődött a második félidő, egyik csapat sem cserélt.

46. perc: Jagodics csúnyán alászaladt a felezővonalnál egy labdának, Lovrencsics megszerezte, azonnal indította Pált, de szélsőnk erőtlen lövését Szántai könnyedén védte. Ebben az akcióban több volt ...

49. perc: Lorentz leheletfinoman emelt a jobb oldalon megiramodó Fülöp elé, aki az alapvonaltól mesterien emelt a kivetődő Szántai felett a kapu elé, de Farkas Márk estében menteni tudott a berobbanó Lovrencsics elől.

54. perc: Kettős csere a szegedieknél: Kirély és Coroian jött le, helyettük Hegedűs Martin és Povázsai Zsolt lépett pályára.

Ismét szakad az eső, és félhomály uralkodik a Haraszti úton.

60. perc: Sándor István bal oldali szöglete érintés nélkül tekeredett a kapura, Szántai a gólvonalon bravúrral védett.

61. perc: A játékvezető villámlás miatt félbeszakította a mérkőzést és az öltözőbe parancsolta a csapatokat.

A játékvezetők 10 perc szünetet rendeltek el.

A játékvezető lefújta az összecsapást. Hogy újra kell-e játszani a teljes 90 percet vagy csak a hátralévő közel fél órát kell pótolni, arról a szövetség dönt.