Kedves Szurkolóink!

 

Túl vagyunk egy sikeres éven, melyben mind a bajnokságban, mind a Magyar Kupában felejthetetlen emlékeket szereztek nekünk játékosaink. Kitűnő teljesítményeket láthattunk a kapustól a támadókig, sorolni is nehéz lenne a felejthetetlen pillanatokat, és különösen nehéz lenne bárkit kiemelni.

Kérjük osszák meg véleményüket, segítsenek megválasztani a szezon legjobbját! A szavazás elérhető Facebook oldalunkon!

A szavazatokat június 30-áig várjuk. 

 

Hajrá Sori!

Bár a játékosok szabadságukat töltik, a munka nem állt le a háttérben! Mára körvonalazódott a felkészülési program, mely magába foglal 5 mérkőzést és 1 hét edzőtábort is. 

Július 10-én hazai pályán kerül sor az első mérkőzésre a Kozármisleny csapata ellen. 13-án játékosaink útra kelnek Szlovénia irányába, de útjukat megszakítják Kaposváron, ahol a helyi újdonsült NB1-es csapattal fognak megmérkőzni. 

Az edzőtábor ideje alatt megmérkőzünk egy külföldi csapattal is, illetve hazaindulás előtt 20-án a szintén ott táborozó Pakssal. A főpróbára 27-én Mezőkövesden kerül sor, majd augusztus 4-én útjára indul a 2019-20-as bajnokság.

A mérkőzések pontos időpontjáról és helyszínéről honlapunkon fogjuk tájékoztatni kedves szurkolóinkat!

                                                                                    

Fontos lépést tett csapatunk a keret megerősítésében, ugyanis szerződést hosszabbítottunk két kulcsemberrel, Gyömbér Gáborral és Orosz Márkkal!

 • Gábor, gratulálunk a szerződéshosszabbításhoz, melyre egy két éves időszak után került sor. Milyen gondolatokkal érkeztél Soroksárra 2017-ben?
 • Az első perctől kezdve éreztem, a teljes stáb szeretné, hogy soroksári játékos legyek. Ebben az időszakban számomra az volt a legfontosabb, hogy bizalmat kapjak és pályán lehessek. Az edzői stábot jól ismertem a Ferencvárosból, sokat nyomot a latban, hogy Lipcsei Péter csapatához csatlakozhattam.

 

 • És hogy tekintesz vissza az elmúlt időszakra? Ezt vártad a soroksári közegtől?
 • Nagyon kellemes meglepetés volt számomra azt itteni hangulat, családias, baráti légkör fogadott! Talán éppen ez a hangulat a csapat egyik nagy erőssége!

 

 • Jövőre is csapatunkat fogod erősíteni, mit vársz nyáron induló bajnokságtól?
 • Mindenképp további fejlődést várok a csapattól, a 7. helyezésnél több is benne van ebben a társaságban. Mivel kérdéses még a ferencvárosi játékosok sorsa, így bizonytalan még a keret összetétele, de biztos vagyok benne, hogy ebben az évben is meghatározó csapata leszünk az NB2-nek!

 

 

 • Márk, 2 éve érkeztél Soroksárra. Miért a mi csapatunkat választottad?
 • Nehéz időszak után keresett meg Dragóner Attila. Kevés játéklehetőséget kaptam korábban, így fontos volt számomra, hogy bizalmat kapjak. Ez úton szeretném megköszönni ezt a csapatnak, mert végig éreztem a vezetők és a társak támogatását, még akkor is, ha az első évben sokat voltam sérült.

 

 • Mondhatjuk, új otthonra találtál?
 • Igen, nagyon jól érzem magam Soroksáron. Ez a szezon már jól sikerült számomra is, gólerősen játszottam, tudtam segíteni a csapatot. Eddigi állomáshelyeim közül talán itt érzem magam a legjobban.

 

 • Így nem meglepetés, hogy meghosszabbítottad a szerződésed, melyhez gratulálunk! Mit vársz a következő bajnokságtól?

Abban biztos vagyok, hogy a csapat tovább fog fejlődni, küzdeni fogunk a dobogóért! Magamtól pedig azt várom, hogy még több gólt lőjek és jó játékkal segítsem a csapatot céljai elérésében.

Egy hete véget értek a Merkantil Bank Liga NB2 idei küzdelmei. Játékosaink szabadságukat töltik, de az élet nem állt meg a Haraszti úton. A csapat vezetői gőzerővel dolgoznak a jövő évi keret kialakításán. 

Ez az időszak, amikor értékelni kell az elmúlt egy évet, le kell vonni a tanulságokat. Ezúttal Dragóner Attila mondta el gondolatait a csapat szereplésével kapcsolatban. 

Kovács Dániel a következő szezonban Székesfehérváron folytatja pályafutását!

Dani 2 éve érkezett Soroksárra a Csákvár csapatától, ez alatt 85 mérkőzésen viselte csapatunk mezét! Kitűnő teljesítményével nagyban hozzájárult a Soroksár SC idei Magyar Kupa meneteléséhez, mely alkalmával elődöntőt játszottunk a sorozatban.

Hatalmas lehetőséget kaptam, ezért dolgoztam az előző években! Amikor két évvel ezelőtt Soroksárra érkeztem, egyértelmű célom volt olyan teljesítményt nyújtani, melyre az NB1-ben is felfigyelnek. Azt viszont nem reméltem, hogy az ország egyik legnagyobb csapatában folytathatom!

Szeretném megköszönni a bizalmat a szakmai stábnak, remek edzőkkel dolgozhattam együtt. Külön kiemelném Végh Zoltán kapusedzőt, akitől rengeteget tanultam! Természetesen hálás vagyok a csapat minden tagjának, hisz a játékosok remek játéka nélkül, valószínűleg én sem tudtam volna így teljesíteni!”

 

Kapusunk további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Vasárnap befejeződött a Merkantil Bank Liga NB2 2018-19-es szezonja. 

Csapatunk az utolsó fordulóban 3-1-es vereséget szenvedett a feljutó Kaposvár otthonában. Bár csapatunk nem játszott alárendelt szerepet, pontot nem sikerült szereznünk. A mérkőzés összefoglalóját az alábbi linken tekinthetik meg.