DAC- Soroksár SC  1-0  (0-0)

Soroksár SC: Kovács Dániel- Molnár, Szpirulisz (Dvorschák a szünetben), Valencsik, Bor- Huszák, Gyömbér (Popov a 87. percben)- Albert (Pál a szünetben), Tamási (Derekas a szünetben), Kundrák (Kovács Dávid az 55. percben)- Lakatos (Szele a 69. percben)

Gól: Davis Eric (11-esből a 87. percben)

Dunaszerdahelyen vendégeskedett csapatunk az szlovák első osztály dobogósánál, a DAC-nál. Többek között a magyar válogatott Kalmár Zsolttal felálló hazaiak irányították a játékot, de védekezésünk jól állta a rohamokat. Mindössze egy lecsúszott beadás jelentett veszélyt, mely a kapufáról Kovács Dániel kezébe pattant. A védekezés mellett csapatunk bátor és szemre is tetszetős játékkal rukkolt elő, többször felértünk magasabban jegyzett ellenfelünk kapuja elé.

A második játékrészben sort cseréltek a hazaiak, több fiatal játékos is pályára lépett. A labdát továbbra is a DAC birtokolta többet, de helyzeteket mi dolgoztunk ki. Gyors kontrák végén Kundrák, Kovács Dávid, Pál vagy akár Szele is megszerezhette volna vezetést, ám a bejezésekbe sorra hiba csúszott. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a sok kihagyott ziccer megbosszulta magát! A 87. percben összehozott védelmünk egy büntetőt, melyet a hazaiak magabiztosan értékesítettek. 

Lipcsei Péter elégedett lehetett a látottakkal, mert kiváló erőkből álló ellenféllel szemben bátran, kombinatívan és kapura is veszélyesen futballozott csapata!

A mérkőzés összefoglalója megtekinthető az alábbi linken:

Soroksár SC - FCK Komarno  0-2   (0-0)

Soroksár SC összeállítása

1. félidő: Steer- Molnár, Szpirulisz, Valencsik, Bor- Tamási, Huszák- Szele, Orosz, Kovács- Pál

2. félidő: Steer- Gombkötő, Dvorschák, Gyömbér, Lakatos- Derekas, Ladányi- Popov, Lőrinczy, Albert- Tóth

 

Második felkészülési mérkőzésünkön a szlovák másod osztály dobogóján telelő komarnoi csapat volt az ellenfelünk. 

Az első félidőben több helyzetet is kialakított Lipcsei Péter legénysége, de nem sikerült betalálni. Ugyanakkor Steer két hatalmas bravúrjára is szükségünk volt, hogy megőrizzük a gól nélküli döntetlent. Ebben a játékrészben egyenlő erők küzdelmét láthattuk.

A második félidőben fiatalokkal és próbajátékossal felálló együttesünket felőrölte a frissebben és erőszakosabban futballozó vendég csapat. Már Steer Bence sem tudott segíteni, a komarnoiak kétszer is bevették a kapuját, így a második félidő alapján megérdemelten nyerték meg a mérkőzést!

 

Szombat délelőtt felnőtt csapatunk lejátszotta első felkészülési mérkőzését. Bár helyzet mindkét csapat előtt adódott, gólt csak a vendégek szereztek, így megnyerték a mérkőzést!

 

Soroksár- Tiszakécske: 0-1   (0-1)

Soroksár: Kovács Dániel- Molnár, Dvorschák, Valencsik, Lakatos- Huszák, Gyömbér- Kovács Dávid, Albert, Kispéter- Popov

(2. félidőben pályára léptek: Szpirulisz, Lipcsei, Bor, Tamási, Derekas, Orosz, Gombkötő, Kundrák)

A mérkőzés összefoglalója az alábbi linken tekinthető meg:

Csapatunk számára ezen a héten elkezdődött már a kemény munka. Heti 8 edzés és egy felkészülési mérkőzés vár Lipcsei Péter legénységére. 

Erről az időszakról osztják meg játékosaink és vezetőedzőnk a meglátásaikat az alábbi linken elérhető videóban:

Szerdán elkezdte csapatunk a felkészülést a tavaszi szezonra. Az előttünk álló 4 hétben hazai környezetben fogunk készülni és 4 felkészülési mérkőzést fogunk játszani. 

Játékosaink, a műtét után lábadozó Frőhlich Roland kivételével, egészségesen tértek vissza a rövid téli pihenőről, mindenki Lipcsei Péter vezetőedző rendelkezésére áll. Dragóner Attila a keret kialakításával kapcsolatos várakozásait megosztotta honlapunkkal, melynek összefoglalóját az alábbi linken tekintheti meg:

 

Felnőtt csapatunk jó hangulatú záró vacsorán vett részt a Joe Bácsi Étteremben, melyen játékosaink, vezetőink és nem utolsó sorban támogatóink vettek részt! 

Lipcsei Péter vezetőedző röviden értékelte az őszi szezont, majd Dragóner Attila köszönte meg támogatóink munkáját! Vacsora után játékosaink 2 hetes pihenőjükre mentek, mely után január 3-án kezdik a felkészülést a tavaszi szezonra.

A vacsoráról készült rövid összefoglalót az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: