A 2018/19-es szezon utolsó mérkőzésén a már az NB1-be feljutott Kaposvár vendége lesz csapatunk!

Bár Lipcsei Péterék a múlt heti győzelemmel bebiztosították, hogy 7-diknél rosszabb helyen nem végezhetnek, hátra mégsem dőlhettek. Győzelem és az eredmények megfelelő alakulása esetén, akár még az ötödik helyre is előreléphetnek. Motiváció tehát maradt az utolsó mérkőzésre is.

 

Kaposvár, Kaposvári Rákóczi Stadion    vezeti: Oláh Gábor (Farkas Balázs, Legeza László)

 

Kaposvár: Bonyai- Fodor, Szabó, Vachtler, Nagy J., Bíró, Szakály, Ur, Tömösvári, Ádám, Nagy R. 

Vezetőedző: Waltner Róbert

Soroksár: Kovács- Gárdos, Dvorschák, Gyömbér, Molnár- Derekas, Huszák- Orosz, Lőrinczy, Kundrák- Erdélyi

Vezetőedző: Lipcsei Péter

 

Kaposvár- Soroksár  3-1  (1-0)

 

Komolyabb tét nélküli találkozón fogadhatta az NB I.-be jutott Kaposvár a csapatunkat, hiszen a mi sem kerülhettünk már el a középmezőny elejéről. Az iramon ez nem érződött, hiszen a hazaiak rögtön átvették a kezdeményezést, majd az első negyed órát követően Nagy János szabadrúgásgóljával a vezetést is megszerezték. Ezt követően éledezett a Soroksár, de Orosz Márk és Derekas Zoltán löketét is védte Bonnyai Márk.
A második játékrész elején Nagy Richárd jó szöglete után Nagy János újabb lövése talált utat a soroksári kapuba. Ezt követően Erdélyi László révén szépített a vendég egylet, de hiába a gól, a hazaiak nem omlottak össze.  Az újabb gólra az utolsó percig kellett várni, ekkor Ádám Martin fejese talált utat a kapu.

Waltner Róbert: – A mérkőzés előtt elmondtam a fiúknak az öltözőbe, hogy próbáljuk meg győzelemmel befejezni a bajnokságot, hiszen jobban esik úgy az ünneplés. Ez sikerült, az pedig külön öröm, hogy négy fiatal játékossal a kezdőben is jó teljesítményt nyújtottunk.

Lipcsei Péter: – Gratulálok a Kaposvárnak a feljutáshoz. Nem érdemeltünk vereséget, jól játszottunk. Az első két gól több mint harminc méterről született, ezen kívül nem igazán volt helyzete a hazai csapatnak.