Nem nyaralni megyünk a Balaton partjára

Vasárnap a harmincadik forduló mérkőzéseivel folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk a táblázat tizenkettedik helyén tanyázó Siófokhoz látogat.

A bajnoki hajrához közeledve kijelenthető, mindkét gárda komoly célokért küzd a hátralévő fordulókban. Együttesünk a feljutást jelentő első, második helyért van harcban a Puskás Akadémiával, a Kisvárdával, Balmazújvárossal és Békéscsabával, míg vendéglátónk a kiesés elől menekül. Nem nyaralni megyünk tehát a Balaton partjára.

A Siófok gárdája jó formába lendült az elmúlt hetekben. Öt forduló óta őrzi veretlenségét, háromszor döntetlenre végzett, s kétszer begyűjtötte mindhárom bajnoki pontot. Ennek is köszönhető, hogy hét pontra eltávolodott a kiesést jelentő tizennyolcadik helytől. Különösen két héttel ezelőtti győzelmükre lehetnek büszkék a Disztl László tanítványai, hiszen azt a Balmazújvárost küldték haza pont nélkül, mely akkor a dobogó legalsó fokán tanyázott. Most - hosszú idő után lecsúszva a második helyről - mi foglaljuk el a harmadik pozíciót, s ha továbbra is versenyben akarunk maradni a lendületben lévő Kisvárdával, muszáj nyernünk vasárnap délután.

A vasárnap 16.30-kor kezdődő összecsapást Szilasi Szabolcs vezeti, segítői Kiss Zoltán és Mohos Milán lesznek.