Pászka Lóránd gólja döntött a DEAC ellen!

A hétvégi nyitó fordulóban Pászka Lóránd góljával 1-0 arányban legyőztük a vendég DEAC gárdáját. A győztes gól megszerzése mellett szélső védőnk remekül ellátta védőfeladatait és rendere felzárkózott a támadásokhoz is. Beadásiból akár Lovrencsics Balázs vagy Szerető Krisztofer is gólt szerezhetett volna, így nem meglepő, ha baloldali védőnket találtuk a legjobbnak csapatunkból. 

- Milyen érzés volt közel 5 hónap után újra tét meccset játszani?

- P.L.: Nagyon jó érzés volt, mindannyian vártuk már ezt a pillanatot. Külön öröm számunkra, hogy minderre nézők előtt kerülhetett sor! Az elmúlt időszakban bár mérkőzések nem voltak, azért edzésben voltunk. A bajnoki mérkőzés mindig más, mint az edzés vagy a felkészülési mérkőzés, de szerencsére erőnléti gondok nem voltak, ilyen értelemben nem volt meccshiányunk!

- Kívülről sokszor lehetetlennek tűnt a zártan védekező ellenfél védővonalának feltörése. Belülről ti mit éreztetek, benne volt a játékban a gól?

-P.L.: Egész mérkőzésen ráerőltettük az akaratunkat az ellenfélre. A tizenhatosuk előtt, nagyon mélyen, kis területen védekeztek, ami megnehezítette a dolgunkat, de végig bíztunk a sikerben. A második félidőben már több lehetőségünk adódott, néhányszor csak a szerencsén múlt, hogy nem szereztünk gólt. Ebben az időszakban már legbelül éreztük, hogy meg fogjuk szerezni a 3 pontot!

- És a hajrában kapu elé érkeztél te is! Hogyan emlékszel a gól előtti szituációra?

- Egy lövés az ellenfél védőjéről elém pattant, de nem közel volt a nagy lendülettel érkező védőm, aki lövésre számított. Visszacseleztem a jobb lábamra, majd körülbelül 5 méterről a rövid sarokba lőttem. Bár én szereztem a győztes gólt, szeretném kiemelni, hogy a csapat minden tagja 100%-osan odatette magát és mindenkinek a teljesítménye kellett a győzelemhez!

Lejátszottuk utolsó felkészülési mérkőzésünket

Csapatunk ma délelőtt lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Puskás Akadémia vendégeként. Lipcsei Péter csapata meglepetést okozva idegenben 1-0 arányban legyőzte a hazai NB1-es csapatot.

Célegyenesben

Mai videónkból megismerhetik új játékosainkat, Benét, Gengeliczkit és Magyarit.