Végeredmény: Budaörs- Soroksár: 1-0  (0-0)

Végeredmény: Budaörs- Soroksár: 1-0 (0-0)

A Mekantil Bank Liga NB2 10. fordulójában 2 jó formában lévő csapat találkozott, zsinórban 3-3 győzelemmel érkeztek az együttesek. Érdekessé tette a találkozót, hogy Bognár György távozása után ez volt a házigazda első találkozója.

Lipcsei Péter dolgát nehezíti, hogy több játékosára nem számíthat sérülés vagy eltiltás miatt. Gengeliczki, Bene és Kópis sem áll a csapat rendelkezésére, így a védelem egészen biztosan teljes új felállásra kényszerül! A helyzetet tovább bonyolította, hogy vezetőedzőnk pénteki PCR tesztje pozitív lett, így nem ülhetett le a padra. Bár az összes többi stábtag tesztje negatív eredményt hozott, biztonsági okokból ők sem utaztak a csapattal, így egy eddig még nem tapasztalt egészen furcsa helyzet állt elő!

 

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion Tatabánya        vezeti: Farkas Tibor   (Tőkés Róbert, Hofbauer Roland)

Budaörs: Kovács- Marques, Fényes, Kékesi, Gyurácz, Molnár, Halmai, Petneházi, Pethő, Sajbán, Zeke

Vezetőedző: Márkus Tibor

Soroksár: Varga- Csernik, Gyömbér, Takács, Valencsik- Derekas, Huszák- Orosz, Ladányi, Korozmán- Lovrencsics

Vezetőedző: Lipcsei Péter

 

A mérkőzés első felében nem forogtak veszélyben a kapuk. A hazaiak többet birtokolták a labdát, de védelmünk mindvégig magabiztos volt. Mélységből ritkán ért fel csapatunk az ellenfél tizenhatosa elé. Egyik ilyen alkalommal Orosz a jobb lábára cselezett, de lapos lövését az utolsó pillanatban blokkolták a védők. Ellenfelünknek viszont még ennyi lehetősége sem volt!

A második játékrészben érezni lehetett, hogy aki az első gólt rúgja meg fogja nyerni a mérkőzést! Erre nekünk volt nagyobb lehetőségünk, hisz előbb szép kontra végén Derekas került helyzetbe, de éles szögből leadott lövését Kovács lábbal védte. Néhány perccel később a bal oldalon felfutó Valencsik forgatta meg védőjét, de lövése pár centivel elkerülte a hosszú sarkot. A 88. percben egyetlen megingásunkat kihasználta a Budaörs! Egy kapu előtt kavarodást követően Halmai elé került a labda, aki 15 méterről védhetetlenül csavart a jobb alsó sarokba. A vendéglátók egyetlen helyzetüket kihasználták, ezzel megszerezték a 3 pontot.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png