"Büszke vagyok a csapatomra!"

Lezárult a Merkantil Bank Liga NB2 tavaszi idényének első fele. A válogatott mérkőzések miatt legközelebb 3 hét múlva lép pályára csapatunk. A szünetet kihasználva Dragóner Attilát, csapatunk ügyvezetőjét kérdeztük, hogyan látja a csapat teljesítményét az eddig lejátszott mérkőzések alapján.

  • Attila, ilyen tavaszi idénykezdetre számítottál?
  • D.A.: Varga Ádám, Szécsi Gergő, Abu Attila, Bene Marcell, Valencsik Dávid, Gyömbér Gábor, Gengeliczki Gergő, Korozmán Kevin, Orosz Márk, Lipcsei Krisztián, Lovrencsics Balázs! Ha ezt a névsort bárki végigolvassa, látatja milyen nehézségeken mentünk keresztül.

 

  • Külsősként is láthatóak a nehézségek, nagyon hosszú a harcképtelen játékosok listája…
  • D.A.: Mindig is azt vallottam, hogy a tettek számítanak! Az elmúlt hetekben az öltözői közösség megmutatta, mennyire összetartó! Sok hiányzó ellenére Lipcsei Péter vezetőedző munkájának köszönhetően remek teljesítménnyel rukkolt elő a társaság. Mind fizikálisan, mind pedig mentálisan erőn felül teljesítettek a játékosok!

Két hét alatt 5 mérkőzést játszottunk le ugyanazzal a 12-13 emberrel, és ezekből háromszor győzni tudtunk. Két alkalommal hátrányból fordítottak a srácok, ráadásul a Budaörs elleni fordítást még sokáig fogjuk emlegetni!

 

  • Mondhatni jókor jött a szünet! Hogyan használjátok fel ezt a két hetet?
  • D.A.: Az elmúlt időszakban sok mérkőzésen szereplő játékosok most tudnak kicsit pihenni, van lehetőség feltöltődni. Vannak játékosok, akik január óta nem találkozhattak a családjukkal, most erre is van lehetőség. A sérülésből visszatérőkkel és a betegségből felépülőkkel folytatódik a munka, az ő esetükben a megfelelő edzettségi szint elérése a cél ebben a két hétben. Remélhetőleg április elején már bővebb kerettel tudunk Debrecenbe látogatni!

 

  • Mit vársz a csapattól a szezon további részében?
  • D.A.: Ugyan azt a morált szeretném látni a pályán, mint ami jellemzett minket az előző hetekben! Mint már említettem, a játékosok erőn felül teljesítettek, átvették a játékoskorunkban Petire vagy rám jellemző mindenáron győzni akarást! Ebből nem szabad lejjebb adni és akkor nagyon szép tavaszt fogunk zárni! Remek az öltözői közösség, evés közben jött meg a játékosok étvágya, hogy egy nagyot alkossanak! Én hiszek bennük!