"Nem feltartott kézzel megyünk Debrecenbe!"

Február végén, március elején nagy menetelésben volt csapatunk, sok esemény kísérte az elmúlt heteket. Utoljára közel 3 hete léptünk pályára, szusszanhattak egyet a játékosok. Lipcsei Pétert, csapatunk vezetőedzőjét kérdeztük az elmúlt hetek tapasztalatairól, munkájáról.

- A csapat a nehézségek ellenére is remekül teljesített az utolsó mérkőzéseken, ezt korábban Dragóner Attila is kiemelte egy nyilatkozatában. Hogyan látod a lehetőséghez jutott játékosok teljesítményét?

-L.P.: Le a kalappal mindenki előtt! Az utolsó mérkőzéseken olyan teljesítményeket és akaratot láttunk a pályán, ami követendő. Minden lehetőséghez jutó játékos hozzá tudott tenni a csapathoz, nagyon elégedett voltam a srácokkal. Szerencsére már kezdenek visszatérni a hiányzóink, de nem lesz könnyű dolguk, ha helyet akarnak maguknak a kezdő csapatban!

- A szokottnál hosszabb szünetet hogyan használtátok fel?

- L.P.: Elsősorban a sérültek, betegek újraépítése volt a cél. Tudtunk játszani egy remek felkészülési meccset, ahol Szécsi, Gyömbér, Korozmán és Gengeliczki is pályára tudott már lépni. Azt viszont sajnálom, hogy a többiek még nem álltak készen a játékra! A bajnokira már biztosan jobb állapotban lesznek a játékosok, többek akár bevethetőek is lesznek!

- Ha már bajnoki! Debrecenbe megyünk vasárnap, mire számítasz?

- L.P.: Tisztában vagyunk vele, hogy a bajnokság egyik legjobb csapatához megyünk és nem mi leszünk az esélyesek. Felkészültünk belőlük és azt is láttuk, hogy nem bevehetetlen a debreceni stadion! Mint mindig, most is nyerni szeretnénk, nem fogunk feltartott kézzel érkezni! Már ősszel is megmutatta a csapat, hogy tud meglepetést okozni az esélyesebb DVSC ellen.