Lőrinczy Attila gólokkal tért vissza

A bajnoki rajt nem sikerült jól csapatunk számára, de hétvégén sikerült megszerezni első győzelmünket a Merkantil Bank Liga NB2 2021/22-es szezonjában.

Csak úgy mint az előző fordulókban, Lőrinczy Attila most is kezdőként kapott szerepet a Soroksárban és remek teljesítménnyel segítette csapatunkat az idegenbeli 3 pont megszerzésében. 

- Amikor visszatértél Soroksárra, milyen rajttal lettél volna elégedett?

- L.A.: Bíztam benne, hogy egy jó rajttal rögtön meg tudunk kapaszkodni az élmezőnyben, de ez sajnos nem jött össze. Csalódott vagyok a teljesítményünk miatt!

- A csapat eredménytelensége ellenére 7 forduló után 4 gólt lőttél. A saját teljesítményeddel mennyire vagy megelégedve? 

- L.A.: Nem szoktam konkrét számokban gondolkodni a bajnokság előtt! A célom, hogy a lehetőségekből a legtöbbet hozzam ki. Ha csak a gólok számát nézem, elégedett lehetek, ennek ellenére voltak olyan lehetőségek melyeket nem tudtam megfelelően kihasználni. Mind gólok, mind gólpasszok tekintetében több volt ezekben  a mérkőzésekben, összességében a saját teljesítményemmel sem lehetek elégedett. 

- Vasárnap végre sikerült megszerezni a 3 pontot. Mi működött jobban, mint az előző hetekben?

- L.A.: Stabilabban játszottunk, nem adtunk annyi lehetőséget az ellenfélnek, mint korábban. Az egész csapaton éreztem, itt csak mi nyerhetünk! Egységesek voltunk és sokat tettünk a győzelemért! Bízom benne, lassan a szerencse is mellénk fog állni és elkezdjük a felzárkózást!

- Szerdán már a III. kerület ellen lépünk pályára. Kötelező győzelemnek gondolnánk, de ezek a meccsek szoktak a legnehezebbek lenni...

- L.A.: Ellenfelünk tele van rutinos, NB1-es játékosokkal. Ha engedjük őket játszani, tudnak nehézséget okozni nekünk. Nem tudom, hogy vissza fognak-e állni, de nekünk csak saját magunkkal kell foglalkozni. Ha a saját feladataink jól oldjuk meg, a 3 pont megszerzésével sem lesz gond. Ehhez azonban mindvégig koncentrálni kell, ellenfelünk jó játékosokból áll!

 

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png