Szombat délelőtt a Mezőkövesd vendégeként utolsó felkészülési mérkőzését vívta csapatunk. 

A végig kiegyenlített találkozón a kialakított helyzetek alapján megérdemelten győztünk. Az első félidőben formás akciók végén rendre hiba csúszott a befejezésbe, a lövések centikkel, de elkerülték a hazai kaput. A második játékrészben bár kevesebb lehetőségünk akadt, de kétszer is betaláltunk, így megfordítottuk az eredményt.

                    

Mezőkövesd- Soroksár  1-2  (1-0)

Mezőkövesd: Dombó- Delea, Baranyi, Póti, Vajda- Molnár,Bertus, Iszlai, Culina (Szeles, 60.p.)- Sajbán, Dragóner

Vezetőedző: Kuttor Attila

Soroksár: Varga- Molnár (Gárdos, 46.p.), Takács, Valencsik, Pászka- Huszák (Misic, 46. p.), Gyömbér (Derekas,46.p.)- Korozmán (Novák 58.p.), Lőrinczy (Csernik, 46.p.), Kundrák (Orosz, 46.p.)- Pál (Erdélyi, 46.p.)

Vezetőedző: Lipcsei Péter

8. perc: Huszák az alapvonal közeléből beadás helyett a 16-os vonalához ívelt, ahonnan az érkező Lőrinczy kapásból kapu mellé lőtt.

11.perc: Iszlai indította kitűnő ütemben Dragónert, de Varga együtt élt a játékkal és kapujából kimozdulva lábbal menteni tudott.

20. perc: Gyönyörű passz játék végén Korozmán emelt a helyzetben lévő Lőrinczy elé, ám középpályásunk ziccerben kapu mellé lőtt.

21. perc: 1-0: Iszlai indította a védők mögé induló Dragónert, aki szerencsével ugyan, de megtartotta a labdát, majd a rövid felső sarokba bombázott.

27. perc: Huszák vezette rá a védelemre a labdát, majd Kundrákot szöktette. Támadónk lövése egy becsúszó lábon lelassult, így Dombó védeni tudott.

36. perc: Dragóner kitűnő lapos passzával Sajbán lépett ki a védők közül, ám ziccerben nem tudott túljárni Varga eszén.

44. perc: Takács fejesét Dombó bravúrral szögletre ütötte.

60. perc: Szép csel után 23 méterről Orosz lőtt kapu mellé.

63. perc: Orosz bal oldali szögletét Derekas csúsztatta kapu mellé.

70. perc: Szeles szép cselek után 10 méterről nagy erővel lőtt középre. Varga reflex mozdulattal kiütötte a léc alá tartó labdát.

77. perc: Gyors jobb oldali kontra végén Csernik hozta helyzetbe Novákot, aki nagy helyzetben kapu fölé emelt.

79. perc: 1-1: Póti rántotta le Erdélyit, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Orosz laposan a bal sarokba lőtte.

84. perc: 1-2: Bal oldali kontra végén Orosz lőtte laposan középre a labdát. A hosszú saroknál Derekas becsúszva a hálóba lőtt.